Prijzen & 
Praktische Informatie

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober. Kosten voor overnachting bestaan uit de prijs voor het aantal personen, vermeerderd met de prijs voor het kampeermiddel en eventueel een stroomaansluiting.*

Prijzen Persoon (incl. toeristenbelasting)
Persoon (0-3) gratis
Persoon (4-11) EUR 4,50
Persoon (12>) EUR 7,00
Prijzen Kampeermiddel
Trekkerstent (tot 3 pers.) EUR 5,00
Familietent (3-8 pers.) EUR 8,00
Caravan/Camperbus (< 6m) EUR 9,00
Trekkershut EUR 50,00 (incl.)
Extra's
Elekriciteit (6A) EUR 4,00
Groene Boekje* EUR 15,95

Natuurkampeerkaart

Den Ouden Dam is aangesloten bij Stichting de Groene Koepel, dat zich inzet voor de duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en omringende landen. Om op Den Ouden Dam te overnachten is lidmaatschap vereist.

Nog geen lid? Geen probleem! Bij ons kun je ter plekke lid worden. Voor EUR 15,95 krijg je het 'Groene Boekje', inclusief de activatiekaart, waarmee je online je persoonlijke natuurkampeerkaart kunt activeren in de Natuurkamperen App. Met de natuurkampeerkaart ben je het hele kalenderjaar welkom bij alle aangesloten natuurkampeerterreinen.

Meer informatie

Aankomst

Den Ouden Dam is een minicamping. Ik kan dan ook niet altijd aanwezig zijn. Ben ik er niet bij aankomst? Kijk dan even op het krijtbord bij onze receptie: op rustige dagen mag u zelf een plekje uitzoeken. 's-Avonds kom ik graag langs om je in te schrijven en af te rekenen.

PLATTEGROND

*Bij uitzondering is het mogelijk om het kampeerterrein exclusief te huren. Neem in dat geval graag telefonisch contact met me op.

Geen langdurige standplekken

Den Ouden Dam biedt uitsluitend kampeerplaatsen aan voor kort verblijf (max. 21 dagen). Wil je langer dan een week bij ons verblijven? Dan kunnen we je vragen om na 7 dagen je tent te verplaatsen. Zo voorkomen we kale plekken in het gras.

Campers & Caravans

Campers en caravans dienen zich bij aankomst te melden. Bij zeer natte weersomstandigheden krijgen campers en caravans een plaats toegewezen. 

N.B. wij hebben geen ruimte voor voertuigen van 6 meter of langer. Ook is het niet mogelijk uw chemisch toilet bij ons te ledigen.

Auto

Auto's zijn niet toegestaan op het kampeerveld. Laden/lossen mag wel. Motoren mogen wel naast de tent worden geparkeerd.

Huisdieren

Honden zijn niet toegestaan op het terrein. Last- en rijdieren in overleg.

Elektriciteit

Een stroomaansluiting (6A) is beperkt beschikbaar op het terrein. Wil je verzekerd zijn van een aansluiting? Vermeld dit dan bij je reservering.

N.B. Voor het opaden van telefoons e.d. kun je gratis gebruik maken van de stroomvoorziening in ons sanitairgebouw!

Kampvuur

In overleg kun je bij ons genieten van een kampvuur(tje) op een van onze kampvuurplekken. Wij verkopen echter geen brandhout meer; je zult zelf schoon brandhout mee moeten nemen.

Bij de tent zijn ook vuurschalen en bijv. kleine kacheltjes toegestaan, zolang er niet op de grond wordt gestookt.

Trekkershut

Geen zin om de tent op te zetten? Overweeg ook eens een overnachting in onze unieke Trekkershut.
 
De Trekkershut heeft beperkte voorzieningen (de wagen bevat geen keukentje of eigen toilet), maar compenseert dat met charme. Op zomerse avonden is het heerlijk toeven op de veranda, en mocht het weer tegen zitten kunt u zich laven aan de warmte van het houtkacheltje. De hut bevat twee eenpersoonsbedden (incl. beddengoed).

Meer foto's vind u hier!
De overnachtingskosten per nacht bedragen EUR 50,00. 

RESERVEREN