Over ons

In 2004 zijn mijn schoonouders Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam begonnen op het het erf van hun monumentale T-boerderij uit 1832. 13 jaar later werd de boerderij een meergeneratie-erf en heb ik het kampeerterrein van ze overgenomen. Met nieuwe energie, maar onveranderde filosofie, hopen we dit prachtige plekje in de Betuwe te kunnen blijven delen met iedereen die op zoek is naar gastvrijheid, rustieke charme, natuur en zalige eenvoud! 

Dankzij de jarenlange toewijding van mijn schoonouders heeft Den Ouden Dam zich ontwikkeld tot een klein ruraal paradijsje, met inmiddels een trouwe schare enthousiaste kampeerders die het vrije en landelijke karakter van onze boerderij zijn gaan waarderen. 

Zelf raakte ik alweer 17 jaar geleden ik in de ban van deze plek, met haar woeste heggen, houtrillen, oude bomen en bloemrijk grasland. Waar zoveel leeft, waant niet alleen de kampeerder, maar ook de beheerder, zich elke dag 'te gast in de natuur'!

Ik heet u graag hartelijk welkom, en leg u desgewenst graag wat uit over het erf en de streek. Omdat ik het kampeerterrein in mijn eentje beheer, kan het wel eens voorkomen dat ik er niet ben. Zoek in dat geval vooral een mooi plekje uit op één van onze veldjes. Ik loop graag langs als ik er weer ben. En mocht u tussentijds toch vragen hebben, kunt u mij altijd bereiken op +31 (0)6 3801 0559.

Benieuwd naar ons terrein? Bekijk dan vooral dit spectaculaire filmpje uit het voorjaar van 2019.