Prijzen & 
Praktische Informatie

OVERNACHTINGSKOSTEN:

Openingstijden

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam is geopend van 15 maart tot en met 15 oktober.

AANTAL PERSONEN

KAMPEERMIDDEL

Evt. EXTRA'S

Natuurkampeerkaart

Den Ouden Dam is aangesloten bij Stichting de Groene Koepel, dat zich inzet voor de duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en omringende landen. Om op Den Ouden Dam te overnachten is lidmaatschap vereist.

Ben je nog geen lid? Dat is geen probleem. Je kunt ter plekke lid worden. De kosten bedragen € 15,95 per jaar. Je ontvangt dan een activatiekaart, waarmee je online je persoonlijke natuurkampeerkaart kunt activeren in de Natuurkamperen App. Met de Natuurkampeerkaart ben je het hele kalenderjaar welkom bij alle aangesloten kampeerterreinen.

Meer informatie
Prijzen Persoon (incl. € 1,29 toeristenbelasting)
Persoon (0-3) € 1,29
Persoon (4-11) € 4,50
Persoon (12>) € 7,00
Prijzen Kampeermiddel
Trekkerstent (tot 3 pers.) € 5,00
Familietent (3-8 pers.) € 8,00
Caravan/Camperbus (< 6m) € 9,00
Trekkershut (incl. elektra) € 50,00
Extra's
Elekriciteit (6A) € 3,50
Natuurkampeerkaart (NKK) € 15,95
NKK + Groene Boekje € 19,95
Kampvuurpakket € 10,00

Aankomst

Den Ouden Dam is een minicamping. Ik kan dan ook niet altijd fysiek aanwezig zijn, maar u kunt mij telefonisch (bijna) altijd bereiken. Heeft u een boeking voor het Grote Veld? Houd u zich dan aan de gereserveerde plek. Toch liever een ander plaatsje? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Ik kijk graag voor u. Op het Geitenveld en Trekkersveld mag u zelf een plaatsje uitzoeken.

Algemene voorwaarden KampeerReglement

Auto

Na eventueel laden/lossen vragen wij u uw auto te parkeren op het parkeerterrein. Motoren mogen naast de tent worden geparkeerd. 

Het Geitenveld en het Trekkersveld zijn niet bereikbaar met de auto. U kunt desgewenst een kruiwagen lenen voor uw bagage.

Campers & Caravans

Het Grote Veld kent vaste plaatsen. Houd u zich aub aan uw gereserveerde plaats. Had u bij nader inzien liever een andere plek, overleg dan eerst even. Ik kijk graag voor u of het mogelijk is.

Het Grote Veld is niet geschikt voor voertuigen langer dan 6m. Voor grote (en hoge) voertuigen hebben wij een aparte 'camperplek' ingericht. Deze plek heeft halfverharding en is makkelijk te bereiken.

Chemisch Toilet

Helaas heeft Den Ouden Dam (nog) geen stortplek voor chemische toiletten. 

Elektriciteit

Op het Grote Veld en op de Camperplaats is een stroomaansluiting (6A) mogelijk. Ook de Trekkershut is voorzien van elektra.

Voor het opaden van kleine apparaten, zoals telefoons, e-bikes (etc.), kunt u kosteloos gebruik maken van de stroomvoorziening in ons toiletgebouw.

Extreem nat weer

Bij aanhoudende zeer natte weersomstandigheden is het Grote Veld helaas niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. In dergelijke situaties kan het voorkomen dat wij u een alternatieve plek aanbieden of, in het uiterste geval, genoodzaakt zijn uw reservering te annuleren.

Bij twijfel over de bodemgesteldheid kunt u altijd kort van te voren contact opnemen met de berheerder.

Geen langdurige standplekken

Den Ouden Dam biedt uitsluitend kampeerplaatsen aan voor kort verblijf (max. 21 dagen). Wilt u langer dan een week bij ons verblijven? Dan kunnen we u vragen om na 7 dagen uw tent te verplaatsen. Zo voorkomen we dode plekken in het gras.

Huisdieren

Honden zijn niet toegestaan op het terrein. 

Last- en rijdieren in overleg.

Kampvuur

U bij ons genieten van een kampvuur(tje) op een van onze kampvuurplekken. Van ons snoeihout maken we kampvuurpaketten. Voor €10,00 kunt u bij ons een fruitkist met brandhout, aanmaakhout en 2 aanmaakblokjes kopen. Het is ook toegestaan zelf schoon brandhout mee te nemen.

Bij de tent zijn ook vuurschalen en bijv. kleine kacheltjes toegestaan, zolang er niet op de grond wordt gestookt en u andere kampeerders niet tot last bent.

Trekkershut

Geen zin om de tent op te zetten? Overweeg ook eens een overnachting in onze unieke Trekkershut.
 
De Trekkershut heeft beperkte voorzieningen (de wagen bevat geen keukentje of eigen toilet), maar compenseert dat met charme. Op zomerse avonden is het heerlijk toeven op de veranda, en mocht het weer tegen zitten kunt u zich laven aan de warmte van het houtkacheltje. De hut bevat twee eenpersoonsbedden (incl. beddengoed).

Meer foto's vind u hier

RESERVEREN