In het hart van de Betuwe, aan de loop van de Oude Rijn,  ligt de momumentale T-boerderij 'Den Ouden Dam' (1832). Het erf en de aangrenzende kersengaard worden duurzaam beheerd, met veel aandacht voor biodiversiteit en traditionele landschapselementen.

Van half maart tot half oktober ben je van harte welkom om met ons te genieten van de rust en het groen. Kleine camperbusjes en caravans zijn welkom op het Grote Veld in de kersengaard. Het Trekkersveld is exclusief voor (trekkers)tentjes. Verblijf je meerdere nachten in een tent? Overweeg dan het Geitenveld, dat te voet te bereiken is via het voedselbos. Hier laten we het gras (en de veldbloemen) op hun beloop, tot we onze geitjes naar binnen sturen. Op de frisse avonden kan er een kampvuurtje gestookt worden op één van onze kampvuurplaatsen.

Plattegrond

Geen zin om je tent op te zetten? Overweeg dan onze gerieflijke Trekkershut, voorzien van twee bedden en een veranda. De oude paardenstal is voorzien van twee toiletten, een douche, twee wasbakken en twee afwasbakken. Ook is er een gemeenschappelijke koelkast voor dat welverdiende koude drankje na een lange fietstocht door het rivierengebied, de Veluwezoom of de Utrechtse Heuvelrug. Mits voorradig, zijn er producten van eigen erf verkrijgbaar, zoals jam, honing, eieren, appelsap en walnoten(olie).

Den Ouden Dam is als natuurkampeerterrein aangesloten bij de Groene Koepel. Onze gasten dienen daarom de natuurkampeerkaart te hebben. De kaart is ook bij ons te koop.

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam

Hoge Dijkseweg 19
4041 AW Kesteren

+31(0)638010559

contact@denoudendam.nl

Openbaar Vervoer

Beschikbaarheid

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam is geopend van 15 maart tot en met 15 oktober. Omdat het kampeerterrein soms exclusief verhuurd wordt, zijn wij op de volgende data gesloten:*

* Op dagen dat het terrein exclusief wordt verhuurd gelden andere aankomst- en vertrektijden. Uw uiterlijke uitrijdtijd is dan 10.00. Na afloop bent u welkom op het terrein vanaf 15.00.