Karakteristieke houtproducten van Den Ouden Dam

Den Ouden Dam is een inspirerende plek. Rust en dynamiek, stilte en volop leven, het ritme van de seizoenen, de verscheidenheid aan bomen en het hout dat dat oplevert in alle vormen die de natuur er aan geeft.

Vaak is hout te mooi of te karakteristiek door een bijzondere geschiedenis om op te stoken.. Dan gaat het naar mijn werkplaats om het meer tot zijn recht te laten komen. Om er naar te kijken, mee te bewegen met de vormen, er iets aan toe te voegen en er vervolgens een nieuw (gebruiks)object van te maken. Variërend van bijzetblokken, hanglampen, tafels of bijzondere vormen om aan de muur te hangen of neer te zetten.

Regelmatig kopen onze gasten zo’n object. Maar ook zonder gast te zijn van onze logies kunt u bekijken wat in de loop van de jaren onder mijn handen is ontstaan. Als u belangstelling heeft om iets te kopen, bent u van harte welkom om op Den Ouden Dam te komen kijken. Voor de prijs hanteer ik per object een bandbreedte, daarbinnen kunt u betalen, wat het betreffende voorwerp u waard is.

Voor meer informatie: Peer Stevens tel. 06 26 96 33 80